Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 7 april 2017

Wetenschappelijk onderzoek...

De laatste dagen heb ik me aan een klein wetenschappelijk (in mijn ogen dan toch) onderzoekje gewaagd. Niet dat ik daarover papers vol ga schrijven, ik zal er ook geen prijzen mee verdienen, het onderzoek diende enkel tot eigen gebruik, en van degenen die het willen, die deze blogpost zullen lezen.Het onderwerp van mijn onderzoek beperkte zich -hoe kan het ook anders- tot het mannelijke gedeelte van de profielen in deze en een tweetal andere budgetvriendelijke datingsites, waaronder eentje die van M4M familie is. Het was mij namelijk opgevallen dat de heren die in mijn leeftijdscategorie passen, nogal eens graag met de motor rijden. Ik vroeg me af of dit een gevolg was van de midlifecrisissen die deze manspersonen ooit hadden meegemaakt. Antwoord daarop heb ik nog niet gevonden, vooral omdat ikzelf niet tot het motorrijdende volkje behoor.
Een tweede onderzoek ging over de hang naar slanke vrouwen. Dat deed enkel meer vragen oprijzen. Wat zijn slanke vrouwen ? Wat is toegestaan in deze categorie ? Spreekt men dan in kledingmaten ? In omtrekken ? Gewicht ? Buikomvang ? Hoe zijn de proporties ? Het blijft tot nu toe een raadsel. Zeldzaam zijn de herenprofielen bij wie het wat meer mag zijn.
Een derde puntje dat reden tot bezorgdheid gaf is de sportiviteit. Vele profielen vragen om sportieve dames. Betekent dit dat de dame in kwestie naar het voetbal kijkt ? Meekreunt, vergeef mij het woord, met de tennisdames op het gravel, of aan denksport doet ? Of bedoelen de heren juist dat de dames marathons lopen ? Of elke week de stapschoenen aantrekken en een mars van vijfentwintig kilometer ondernemen ? Dat ze aan bergbeklimmen doen ? Diepzeeduiken misschien ? Het blijft allemaal nogal vaag.
Wat me verder ook intrigeerde was het verzoek over een bepaalde lengte. Nee, begrijp me niet verkeerd. Blijkbaar zijn single mannen nogal eens groot van gestalte, want heel vaak gaan ze op zoek naar een dame van minimum 1,65 meter. Ik kan geen reden bedenken waarom aan deze voorwaarde moet worden voldaan. Dames van pakweg 1,58 meter en schoenmaat 37 worden hier zomaar aan de kant geschoven. Waarom ?
Een volgende vraag die door mijn hoofd bleef spoken was het leeftijdsprobleem. Uit mijn chatgeschiedenis leerde ik immers dat jongere heren heel graag contact opnemen met oudere dames als het over een vluchtige afspraak gaat, maar liever een jonger exemplaar hebben als ze een langdurige relatie willen aangaan. Willen diezelfde mannen misschien wat eerder gemiste ervaring opdoen voor ze zich aan een relatie wagen ? Ter verduidelijking wil ik hier even bij vermelden dat ondergetekende zulke ongepaste aanbiedingen afwijst, ook al voel ik me kort gevleid door de aandacht.

Tot slot van mijn onderzoek, dat eigenlijk nutteloos was, want het leverde enkel nieuwe vragen op, maakte ik me de bedenking dat in het programma "Hotel Römantiek", op prettig gestoorde wijze gepresenteerd door Otto Jan Ham, Sven de Leyer en Frances Lefebure, het enige overblijvende koppel, gevormd werd door een veel jongere man en een oudere vrouw. De vrouw in kwestie is groot, slank én sportief. Of ze met de motor rijdt, dat weet ik niet, maar het zou wel eens kunnen, gezien haar prestaties op de Segway. Haar nieuwe maatje is eerder rond, klein en yodelt (nieuw romantisch format) er op los. Misschien moeten we daar lessen uit trekken. Of ook niet. De toekomst zal het uitwijzen.
 


geplaatst door Vlas - 4917 keer gelezen

beoordeeld 2.45/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be