Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 20 mei 2017

50 is het nieuwe 30

50 is het nieuwe 30. Wie zei dat onlangs op z'n oranje verjaardag? Als je op een dating staat, en je 4 vooraan plots verandert in een 5, dan is niets nog hetzelfde. Weg de interesse, weg de plagende reacties op je mail, weg de leuke bezoekjes en de kennismaking, en wat er volgt is.... de leegte, de stilte. Dat is wel even wennen. En als de dame dan toch nog reageren wil op je berichtje, is het om beleefd te schrijven dat ze toch iemand zoekt die jonger is. Want jong zijn is belangrijk. We zien er allemaal jonger uit dan we zijn. We voelen ons jonger, en stiekempjes kijken we uit naar iemand die toch wat jaartjes jonger is dan onze eigen leeftijd.

En dan wil ik een lans breken voor mijn mannelijke leeftijdsgenoten. Wij mannen vijftigers zijn immers in de fleur van het leven. We zijn op het toppunt van onze carrière, financieel sterk en onafhankelijk, professioneel gerespecteerd en gewaardeerd. We hebben levenservaring. We stralen rust uit, zelfverzekerdheid. We weten wat we willen. De midlifecrisis hebben we intussen overleefd. We hoeven de wereld niet meer te veroveren.

We blijven sportief, we verzorgen ons goed, en we voelen ons goed in het vel. Zelfs wat trots op de lachrimpels en de grijzende haren. Plus, we zijn actief: leuke vriendenkring, we houden van feestjes, concerten, cultuur, citytrips, vakanties, de agenda is altijd gevuld. We maken steeds nieuwe plannen.

En toch kunnen we tijd maken en vinden voor een nieuwe partner. De hectische jonge-kids-gezinsjaren liggen intussen achter ons. Het leven is tot rust gekomen. We zijn niet op zoek naar avontuurtjes of one-night-stands. Geen jong, blond en gewillig.... Dat is voor de jongens ;-). Maar wel een dame met pit, die een vijftiger aan kan. Een verbondenheid: intellectueel, emotioneel, intiem, spiritueel, en sexueel. Samen oud worden.

Want mannen van vijftig+ weten goed wat een vrouw nodig heeft: we zijn romantisch, we kunnen je begrijpen, we weten perfect hoe met jouw emoties en gevoelens om te gaan. We weten je te prikkelen. We hebben aandacht voor je. We hébben ervaring tussen de lakens, en hebben intussen geleerd dat in het geven veel meer voldoening ligt dan in het nemen ;-).

Doch het móet allemaal niet meer zo nodig. Het leven is al perfect zoals het is. Ook een vijftiger mag best nog een beetje kieskeurig zijn. Maar geef toe: alles kan toch mooier zijn met twee, niet?  Hoewel, dat lukt alleen als je voor één keertje niet onmiddellijk naar de "geen interesse" knopt grijpt als je een berichtje in de mailbox krijgt. Geef het eens een kans!


geplaatst door Axe - 5285 keer gelezen

beoordeeld 4.28/5 (18 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be