Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 2 juni 2017

De afspraak

We hadden al heel wat mails naar mekaar gestuurd en nu was het grote moment aangebroken. Le moment suprême. Ik was een beetje zenuwachtig. Een puber van bijna zeventig met een afspraakje, ik kon het zelf bijna niet geloven. Een elegante jurk, mooie maar ongemakkelijke schoenen, wat eyeliner, mascara, lipstick, ik zag er niet bepaald een diva uit maar ik vond van mezelf: ik mocht gezien worden.

Alleen maar de vraag, wat zou hij van me vinden en dan de tweede vraag, hoe zou hij te voorschijn komen? Mijn onbekende ridder op zijn paard, of liever in zijn paard en dan wat voor paard. Nu beschouw ik een wagen niet bepaald als een statussymbool maar ik heb ook nog mijn persoonlijke voorkeur. Er zijn autos waar ik een beetje allergisch aan ben. Zoals een Nissan Juke of Qashqai of een superstoer jeepachtig vehikel waarin de man achter het stuur er eveneens superstoer uitziet, tenminste, tot hij uitstapt.
We wijken af. De afspraak was in een gezellige taverne mét parking om 15 uur. Ik was een beetje te vroeg en een vrouw mag niet als eerste op de proppen komen want dan geeft ze de indruk dat ze al urenlang zit te popelen van ongeduld. Je geeft de beste indruk als je vijf minuten te laat komt. De man in kwestie mag daar dan al een half uur op zijn stoel zitten schuifelen, dat zijn de regels, de etiquette.
Maar ja, ik was zelf bijna een half uur te vroeg en parkeerde mij op een onopvallend plekje vanwaar ik de hele parking kon overschouwen. Er kwam geen enkele auto aangereden, dus, om vijf na drie ging ik binnen. Niemand te bespeuren waarin ik de man van de foto kon herkennen. Een kwartiertje later stapte hij naar binnen. Stappen is veel gezegd want hij viel als het ware letterlijk met de deur in huis, hij struikelde over de mat. Ik herkende zijn aangezicht maar voor de rest zag hij er helemaal niet uit als mijn ridder. Hij had een rode broek aan en er zaten vlekken op. Ik heb niets tegen rode broeken, maar dan wel voor adolescenten en jonge mannen tot hooguit veertig jaar. En vlekken? Ach, het kan de beste overkomen.
Hoe de rest van onze date verliep, dat vertel ik een volgende keer...


geplaatst door Bromelia - 5587 keer gelezen

beoordeeld 3.36/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be