Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 juni 2017

ENERGIE

Wij bestaan uit cellen, moleculen, atomen…zeg maar materie. Maar ook uit energie waaruit materie is ontstaan. Dit klinkt ernstig. Niet dat ik dat zelf bedacht heb maar geleend van de kwantumfysica.

Waarom dit sérieux op een datingsite? Wel tijdens het datingwerk hebben we allemaal al eens aangevoeld dat een ontmoeting ons energie gaf of eerder leeg zoog en uitputte. Hoe komt dat? We stralen energie(golven) uit. Eenieder op een eigen manier. Een soort persoonlijke handtekening die we energiesignatuur noemen. Maar waar mensen elkaar ontmoeten, treffen hun energiegolven onvermijdelijk ook elkaar. Constructief als de golven in fase trillen. Goede trillingen. Destructief als ze uit fase zijn. Slechte trillingen. In het eerste geval verdubbelt energie. De betrokkenen resoneren dan harmonisch. In het andere geval wordt energie teniet gedaan.

Dit energietreffen voelen we ook aan. Tenminste als we ervoor open staan. Al tijdens de eerste minuten van een date. Maar we voelen elkanders energiesignatuur ook aan in het gewone dagelijkse leven. Stel, je geraakt met iemand die je totaal niet kent aan de praat. Algeheel toevallig, bijvoorbeeld in de supermarkt. Meteen voel je dan of je het contact wil aanhouden. Of je dichterbij wil komen, ook fysiek. Of dat je je wenst ter verwijderen. Ook fysiek.

Intrigerende ervaringen? Allicht wel. Maar wetenschappers en in het bijzonder kwantumfysici weten dat alle levende organismen van oudsher de gave hebben om hun omgeving te lezen door energievelden te beoordelen. Maar deze gevoeligheid en vaardigheid zijn wij door de eeuwen heen van evolutie kwijtgespeeld. Omdat we ze gaandeweg ongebruikt hebben laten liggen. Om ze te vervangen door gesproken woord en schrift. Zoniet bij de Aboriginals en de sjamanen in het Amazonegebied. Dit heb ik van horen zeggen. Zij leren ons dat we af en toe een onderhoudsbeurt nodig hebben. Om energievretende activiteiten, contacten of relaties en denkpatronen, b.v. defaitistisch gepieker, overboord te gooien of te stoppen. Een gedachte die in tijden van energiebesparingen harmonisch resoneert.

Enjoy the road
Senior


geplaatst door Senior - 5151 keer gelezen

beoordeeld 4.05/5 (21 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be