Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 3 september 2017

Als een spook ronddwalend op een datingsite?

 

Wat een pracht van een bericht kreeg ik onlangs in mijn mailbox binnen!

Als een film die werd afgedraaid las ik de brief, boeiend geschreven met heel wat herkenbare passages.. Leuk!

Hoe mooi de man in kwestie ook kon schrijven, hij wilde zich niet tonen.. Hij was hier gratis lid dus, de conversatie verliep enkel op mijn initiatief.

Ergens verbaasde me dit wel, voor iemand die in zijn schrijfstijl zeker niet als ‘gratuite’ overkwam, maar toch niet de moeite nam zelf het initiatief te kunnen/willen nemen.
Waarom?


Herhaaldelijk gaf hij me zijn email adres, ik ging hier niet op in.. Een man zonder foto met een email adres enkel verwijzend naar zijn nickname.. Hoe betrouwbaar is hij dan?


Ja, het intrigeerde me wel..alleen, was het een robot? Was hij mss toch een gehuwde man? Was het een groepje vrienden die achter dit leuke stukje literatuur staken met het oog vrouwen voor de gek te houden?

Waarom blijft iemand zich verbergen? Wat wil je hier dan uiteindelijk bereiken? Voelde hij zich mss te beschaamd om zich ‘bloot te geven’?

Hoe kan je iemand beter leren kennen als je ‘als een spook ronddwaalt’ op een datingsite?

Ik wilde best wel meer weten, had nog ergens een email adres dat even nietszeggend zou zijn als het zijne. Maar voor ik de kans kreeg dit door te geven, vertrok hij op vakantie..

Na een weekje zag ik hem terug online komen, handig toch als je zo iemand in jouw favorieten hebt staan. ;-)

Natuurlijk, ik informeerde naar zijn vakantie. Hij was kort en duidelijk: “hij had besloten zich te verwijderen van de site, mailen kon ik hem voor verder contact.”

Neen, het was niet het complimentje dat me deed besluiten hem te mailen, hij intrigeerde me wel. Waarschijnlijk minder als relatiemateriaal, de afstand zou mogelijk op lange termijn toch een belemmering vormen. Maar, een boeiend iemand wilde ik best wel eens beter leren kennen..

Echter, al dat geheimzinnig gedoe, is ‘not my cup of tea’, dus kreeg hij een vriendelijk berichtje met mijn regulier email adres. Hij verdween idd van de site, onmiddellijk nadat ik zijn laatste berichtje las.

Een antwoord kreeg ik nooit, ook niet na mijn reminder enkele dagen later.

Hij won vermoedelijk zijn weddenschap.


Dat hij nu ook mijn identiteit kent, ja het gaf me eerst geen fijn gevoel. Maar ach, als dat zijn doel was, heeft hij zijn zin gekregen! Ik heb trouwens niets te verbergen. Het zegt echter zoveel meer over hem dan over mij.


Was hij idd verdwenen? Ja, maar dit was tijdelijk! Ruim 1 maand na ons laatste contact hier, zag ik hem opnieuw verschijnen. Ook nu kwam er geen reactie op mijn bericht, het werd wel onmiddellijk gelezen…

 

Heren, dames, lotgenoten, singles onder elkaar: wat bezielt jullie met deze ingesteldheid online te gaan, op een datingsite met niveau?


geplaatst door LLs - 3610 keer gelezen

beoordeeld 2.82/5 (11 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be