Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 15 oktober 2017

De tweede viool

De woorden verschillen, de boodschap blijft dezelfde. Dat ik te overheersend ben om een geschikte partner te vinden. Te zelfstandig, te intelligent. Te weinig poppemiekesgehalte. Te sterke persoonlijkheid. Zucht.

Laat ik van de gelegenheid gebruik maken om dat even te kaderen. Levendig ben ik, dat is zeker. Toch durf ik te beweren dat ik in een relatie niet dominant ben. Ik speel graag en vol overgave de tweede viool, bij voorkeur in volkomen harmonie met de eerste. Met plezier neem ik de ondersteunende rol aan, zodat de eerste viool loepzuiver kan klinken en we samen een ontroerend mooi stuk kunnen brengen. Spetterend, dan weer langzaam. In de tweede viool worden immers de verborgen klanken van een stradivarius gekoesterd. Warm, omfloerst en vibrerend van ongekende emoties. De eerste viool, gevoelig voor uitzonderlijke klankkleuren, laat beide samenvloeien tot een magnum opus, opgevoerd in sacrale stilte.

Ze zijn uitzonderlijk, krachtige eerste violen, fijnbesnaard genoeg om warme timbres te herkennen. In deze online muziekwinkel kan je in eerste instantie de klankkast bewonderen, de stemknoppen, de hals, de krul. Het staartstuk is misschien voor later, als je elkaar ontmoet en de intro naadloos overgaat in een refrein. Want pas dan kunnen er oneindig veel coupletten toegevoegd worden, octavenlang.


geplaatst door Lieve_ke - 2833 keer gelezen

beoordeeld 1.73/5 (26 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be