Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 29 januari 2017

Kan ik hiermee over straat ?

Een extra kopje koffie lang, op deze zondagochtend, struinde ik nog even door de profielen en toen merkte ik dat het bezoeken van een datingsite veel weg heeft van een dagje shoppen, meer bepaald het windowshoppen. 

Lees verder!

geplaatst door Vlas - 3 reactieszaterdag 28 januari 2017

Sometimes, it takes an overwhelming breakdown, to have an overwhelming breakthrough...

Het eerste heb ik gehad, naar het tweede kijk ik uit.
Ik had er al een tijd over nagedacht, lang getwijfeld, er met vertrouwenspersonen over gesproken...
Waarover dan? Over me inschrijven op een datingsite, me op de markt gooien, zelf kiezen uit een virtuele catalogus...
Toch bleef ik twijfelen.
Ik had ondertussen de breakdown na de scheiding verwerkt, mezelf aardig als onafhankelijke vrouw vol zelfvertrouwen gesetteld in mijn nieuwe appartement, hobby's gezocht en me lid gemaakt van een seniorenclub met actieve jonge senioren.

Lees verder!

geplaatst door Vlas - 3 reactiesdonderdag 19 januari 2017

OOSTERWEELLOGICA


Een onverzorgd baardig maar hooggeleerd heerschap in de logica publiceerde enige tijd geleden in een betere krant een hilarische blog. Althans naar mijn aanvoelen.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 2 reactieszaterdag 7 januari 2017

De mannentafel

Als doorwinterde single hebben we het alleenstaande leven best onder controle: een goed gezinsleven, work-life balance in evenwicht, leuke vriendenkring, een gevulde vrijetijdsagenda, ... Alleen ... de kerstdagen, die zijn een verschrikking. Zo hartverwarmend en gezellig het vroeger was in familiekring, zo eenzaam en donker kunnen de eindejaarsdagen nu zijn. Dus in afwachting van een kerstfeest in een nieuw, groot en warm gezin - ongetwijfeld een voornemen van velen onder ons :-) - vluchtten vader en zijn tienerkids in een actieve wintersportvakantie naar de Zwiterse Alpen.

Lees verder!

geplaatst door Axe - 2 reactiesdonderdag 5 januari 2017

WE DOEN HET WEER

In deze tijd van ’t nieuwe jaar. Wensen strooien in het rond.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be