Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zondag 19 februari 2017

Beautiful Singles

Sedert een tijdje ben ik actief lid van een besloten singles fb groep in het Limburgse. We tellen zo'n 150 leden, en organiseren regelmatig leuke activiteiten samen. Achterliggende gedachte is dat voor heel wat mensen kennismaken in een vriendenkring toch wat spontaner is dan 1-1 op dating te gaan. Je kan meer tijd nemen, rustig een vriendschap opbouwen, veel toffe dingen samen doen, en wie weet... slaat de vonk een keer over?

Lees verder!

geplaatst door Axe - 5 reactieswoensdag 15 februari 2017

LIFETIME WISDOM AWARD

 

‘Val en Tijntje’ zijn niet meer.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 1 reactiedinsdag 7 februari 2017

Je moet me temmen, zei de vos tegen de kleine prins...

Eén van mijn lievelingsboeken  is 'De kleine Prins' van Antoine De Saint-Exupéry. Een sprookje voor kinderen, maar met onverholen maatschappijkritiek en gevatte 'tussenderegeltjes' voor volwassenen. Het boek zelf heb ik achtergelaten op mijn school, ik vind het in elk geval niet meer in mijn boekenkast. Ik heb het wel tussen mijn voorraad Arabische boeken staan, waarin ik kan lezen, als je ontcijferen ook lezen kunt noemen, tenminste, maar waarvan ik maar een fractie begrijp. 

Het mooiste deel vind ik het hoofdstuk waarin het prinsje de vos ontmoet, die hem leert dat je eerst iemand stapsgewijs moet 'temmen', zodat je elke keer weer uitkijkt naar het moment waarop je hem/ haar weer zult ontmoeten. Hoe het geel van het koren hem zal doen herinneren aan de kleine prins, ...

Lees verder!

geplaatst door Vlaszondag 5 februari 2017

Age is just a number...

Het was een warme zomeravond op het einde van augustus. De terrasjesmensen verlieten hun koele schuilplaats en zochten de gezelligheid van de stad op. Een blakende zon had de oude straatstenen van het marktplein de hele dag verwend met een zinderende gloed. Je kon het voelen vanonder je stoel. Ik was goed op tijd op de afspraak. Ik vind het een hoffelijkheidsregel om op date als man wat vroeger aanwezig te zijn. Het beste plekje te zoeken, en daarna de dame een berichtje te sturen wáár precies ze me makkelijk kan vinden op het terrasje van afspraak. "Ik zit bij het tafeltje aan de muur onmiddellijk links van de deur". Tenzij de dame liever niet alleen wil aankomen op het terras natuurlijk, dan zijn de trappen van het stadhuis een valabel alternatief :-).

Lees verder!

geplaatst door Axe - 5 reactieszaterdag 4 februari 2017

PADWEG

Er is de weg waarlangs we stappen. Van A naar B. Op punt A zien of kennen we de weg naar B. Op punt B ligt het verharde pad of de route die we volgden er nog steeds.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be