Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

zaterdag 22 april 2017

Paul

Het bier had rijkelijk gevloeid op de maandelijkse kroegentochten. Chillen ook bij de "men's-only nights": luisteren naar goeie muziek en stevig filosoferen over de dingen des levens bij een sterke fles Pálinka, zoals mannen dat doen. De zomerse barbecues waren héérlijk en eindigden steevast in de vroege uurtjes onder een warm fleece dekentje met een spelletje Trivial. Vrienden voor het leven waren we, en dat leven wás goed.

Lees verder!

geplaatst door Axe - 2 reactiesmaandag 17 april 2017

GESLOTEN KARAKTER

Een dame aan de toog. Een frisse verschijning. Mij bekend van ’t dansen. Een zeer gewaardeerd tangomaatje.

Lees verder!

geplaatst door Seniorzondag 16 april 2017

Bloemkool en aardappelen

Ze zuchtte. In haar profiel stond nochtans duidelijk dat ze geen keukenprinses was. Ze kon wel koken, dat wel. Eten dat deed ze wel graag. Liefst uit eten. In leuk gezelschap.

Lees verder!

geplaatst door Vlaszondag 16 april 2017

Het Afscheid

’ t Afscheid valt me zwaar , mijn vrind.
Je was door ons hier zeer bemind.
Je ligt daar nu, zo vredig stil.
Ik mis je al, ’t wordt ledig, kil.

Lees verder!

geplaatst door Alobale - 1 reactievrijdag 14 april 2017

Bezigheden

Een site als deze levert interessante weetjes op. Voer voor een nieuw bevolkingsonderzoek. Deze week bekeek ik zo'n beetje de vrijetijdsbesteding van de gemiddelde M4M'er. Het mannelijke deel ervan, toch.

Lees verder!

geplaatst door Vlasvrijdag 7 april 2017

Wetenschappelijk onderzoek...

De laatste dagen heb ik me aan een klein wetenschappelijk (in mijn ogen dan toch) onderzoekje gewaagd. Niet dat ik daarover papers vol ga schrijven, ik zal er ook geen prijzen mee verdienen, het onderzoek diende enkel tot eigen gebruik, en van degenen die het willen, die deze blogpost zullen lezen.

Lees verder!

geplaatst door Vlas - 4 reactiesdonderdag 6 april 2017

DANSEN

De dokter heeft gesproken. Op tv.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 4 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be