Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 30 juni 2017

Toeval bestaat niet?

Enkele dagen geleden kwam ik in contact met een dame via de dating site. We chatten voorzichtig wat heen en terug: over de kinderen, over de job, hobby's, ervaringen op de site, ... je weet wel, de dingen die je graag snel wil weten van elkaar ;-).
Hoe de conversatie verder verliep wil ik hier even woordelijk neerslaan, want ik vond dit toch wel heel bijzonder:

Lees verder!

geplaatst door Axe - 4 reactiesmaandag 26 juni 2017

ENERGIE

Wij bestaan uit cellen, moleculen, atomen…zeg maar materie. Maar ook uit energie waaruit materie is ontstaan. Dit klinkt ernstig. Niet dat ik dat zelf bedacht heb maar geleend van de kwantumfysica.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 4 reactieszaterdag 10 juni 2017

EENZAAM

Je hebt een fijne partner maar je voelt je geregeld eenzaam. Of je bent single en eenzaamheid is je vreemd. Eenzaamheid kan je overvallen als je alleen bent maar ook in opgeleukt gezelschap. Hoe komt dat?

Lees verder!

geplaatst door Senior - 3 reactieszaterdag 3 juni 2017

De afspraak (vervolg)

Geloof het of geloof het niet, maar ik had deze bijna dramatische intrede van mijn ridder zien aankomen. Ik sprong recht, liep naar hem toe, greep hem bij arm en kon nog net voor komen dat helemaal onderuit op de vloer ging liggen. Hij zat daar als een aanbidder op één knie klaar om een aanzoek te doen. Hij krabbelde moeizaam overeind en in begeleidde hem tot aan zijn stoel.

Lees verder!

geplaatst door Bromelia - 3 reactiesvrijdag 2 juni 2017

De afspraak

We hadden al heel wat mails naar mekaar gestuurd en nu was het grote moment aangebroken. Le moment suprême. Ik was een beetje zenuwachtig. Een puber van bijna zeventig met een afspraakje, ik kon het zelf bijna niet geloven. Een elegante jurk, mooie maar ongemakkelijke schoenen, wat eyeliner, mascara, lipstick, ik zag er niet bepaald een diva uit maar ik vond van mezelf: ik mocht gezien worden.

Lees verder!

geplaatst door Bromelia - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be