Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 26 februari 2018

ZIJ

Walsen. Veruit haar favoriete tangodans. Ik bevestig en dus daar gaan we. Ze danst subliem. Onwaarschijnlijk licht. Zo heet dat in ‘t vakjargon. Echt leiden hoeft niet. Ze voelt aan waar ik heen wil al voor ik signalen geef. De hemelsheerlijk muziek verbindt en script op haast natuurlijke wijze onze houding en passen.

Ze straalt stijl uit. Ook wel alleenigheid. Geen sociale kletser, eerder gereserveerd. Uiterlijk althans. In de babbel zoekt ze onmiddellijk diepte. Geen tijd te verliezen. De jaren zijn er geweest. De kreukels op ons aangezicht getuigen. Of ik ook single ben? Ik bevestig opnieuw. Soort van, namelijk gedwongen, wegens overlijden. Haar geschiedenis is anders. Maar ze wil vooruit. Echt vooruit. Geen geneuzel dus over hoe, waar, wanneer of waarom. Ze gaat haar eigen pad. Al redelijk wat jaren. Vaak een pad met honden. Waar ze iets mee heeft. Wegens hun onvoorwaardelijke ‘liefde’ op elke moment en om het even waar. Ik zie toch voorwaarden. Zoals intens geknuffel en brokjes voor de maag. Maar ik zwijg en luister open. Ze droomt een partner op haar pad. Ook iemand met een eigen gang. Gedecideerd en zelfstandig. Zodat ze voor elkaar kunnen supporteren. Elkanders eigenheid meer kansen kunnen geven op een soort derde pad. Tussen dat van haar en hem. Geen uitgekiend script. Enkel aangestuurd door verbondenheid. Getekend door spontane warmte en respect. Ook diepheerlijke knuffels en brokjes voor het andere.

Ze zei het allemaal in een spontane vloed terwijl ze me ontspannen aankeek. Alsof ze het aflas van een mini-autocue in mijn ogen. Ik voelde me ontspannen en ineens ook begrepen. Zelf er iets aan toevoegen over mijn eigen zelve, het zou de magie verbreken. Dus maar weer de dansvloer op. Samen op dat derde pad. Als probeersel. Op een zondagnamiddag. Nog niet lang na de koffie.

Enjoy the road.
Senior


geplaatst door Senior - 2956 keer gelezen

beoordeeld 3.4/5 (10 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be