Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 6 september 2018

De snoepwinkel

Geef toe het was een heerlijke zomer. Er leek geen einde te komen aan de lange zwoele weken. Vele optredens, festivalletjes en concerten, en steevast waren we op stap met een bende toffe singles. Op zo'n concertavond kwam ik Dirk tegen. Hij werd voorgesteld in de groep. Een gezellige kerel, single, erudiet, zo ongeveer van mijn leeftijd, met een klein filosofisch trekje en een bijzonder gevoel voor humor. Het klikte eigenlijk snel tussen ons.

Dirk was ook 'op de dating site'. Al een hele tijd eigenlijk. "De leden op een dating site", zo filosofeerde hij bij een frisse pint, "zijn als kinderen in een snoepwinkel: Iedereen kijkt er de ogen uit naar al het lekkers, ze weten niet waar eerst te beginnen, en iedereen wil iets kleurrijks graaien uit de snoepbol van de plank waar ze net niet bij kunnen."

En Dirk bevond zich naar eigen zeggen helemaal op de foute plank. Hij was al meerdere jaren single, en telkens als men er naar vroeg, gaf hij een eerlijk antwoord. "En iemand die 5 jaar alleen is, is behoorlijk verdacht, daar moet een hoek af zijn, zo redeneren de meeste vrouwen". "Mijn vervaldatum was verstreken, te lang geen relatie gehad", dat was zijn analyse.

Na lang zoeken vond hij dan toch eindelijk een partner die het met hem aandurfde. Maar het liep jammer genoeg fout. Ze pasten helemaal niet bij elkaar. En het ging van kwaad naar erger. Na een jaartje trokken ze beiden de stekker eruit, met pijn in het hart. En zo sleepte Dirk zich na enkele maanden opnieuw op de dating site. Eerst heel stilletjes, maar daarna wat frequenter. Gelukkig was het gewoon als thuiskomen in de bollenwinkel, allemaal vertrouwde foto's, iedereen was er nog stééds ;-).

"Maar van die foute plank was je dan intussen toch wel afgehaald?" zo vroeg ik hem nieuwsgierig. "Ja" antwoordde hij, "van die plank wel, maar nu ben ik weerom het foute snoepje, want de ladies vinden dat ik nog niet lang genoeg single ben, en dat is opnieuw verdacht".

"En zo blijven we met z'n allen met grote ogen staren naar het onbereikbare lekkers ;-)". Doch dames, als je naar de echte naam vraagt van je volgend contact op de site, en hij heet Dirk, moet je beslist eens afspreken. Je zal verrast zijn ;-).


geplaatst door Nik - 4278 keer gelezen

beoordeeld 4.33/5 (36 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be