Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 20 augustus 2018

NACHTEN

Het gebeurt al eens. Een eerste superleuke date. Misschien ook een tweede. Open en spontaan. Vrij en blij. Terug ten huize van zichzelve, nog even een bedankingsberichtje met wensen voor een zachte slaap. En iets in verband met dromen. En dan. In ochtendlijke tijden een bedenkingsberichtje: ‘Eigenlijk toch niet.’

Lees verder!

geplaatst door Senior - 3 reactiesdonderdag 9 augustus 2018

Loslaten...

Er zijn zo van die dagen die je leven helemaal ondersteboven halen. Waarna niet één dag nog dezelfde is als voorheen. De laatste dag voor de kerstvakantie 2002 was zo'n dag. Na jaren van moeilijkheden was de vreugde intens wanneer er uiteindelijk toch een baby op komst was. Die nacht werd dochter geboren, onverwacht, te vroeg, en in levensbedreigende omstandigheden. Maar alles kwam goed en voor ik het besefte kreeg ik een frêle, broze, maar oh zo perfect mini-mensje in mijn armen gedrukt. Hoewel armen, ze paste in de palm van mijn grote hand. Maar het was een moment om in te kaderen, en het geluk was onbeschrijflijk.

Lees verder!

geplaatst door Nik - 9 reactiesvrijdag 3 augustus 2018

VRIJ

VRIJ. Een graag gezien woord. Om te voelen of te zijn. Ook om te doen. Niet op bevel wegens contradictie en de immanente voorwaarde:’ it takes two’.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 2 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be