Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

vrijdag 28 september 2018

Sweet Little Lies

Op date gaan doe ik zelden. Waarom? Wel, het is niet zo evident om op slag smoorverliefd te worden aan een klein tafeltje na 2 cappuccino's en een korte babbel. Dat kost een man toch wat meer tijd. Het is leuker om nieuwe vrienden te maken, samen activiteiten te doen, en wie weet, groeit er een keer iets moois?

Lees verder!

geplaatst door Nik - 11 reactiesdonderdag 27 september 2018

MIS JE ME?

'Mis je me ?’ Dat vroeg ze. Aan de telefoon, wegens niet onmiddellijk in zijn buurt. Hij voelde zijn bovenrug onwillekeurig krommen. Gerommel met neurotransmitters ter hoogte van concurrerende synapsen in zijn brein. En dan het onvermijdelijke: ‘Euh….euh…. . ’ Om dan toch te landen: ‘Neen, dat gevoel heb ik niet echt.’

Lees verder!

geplaatst door Senior - 4 reactiesdinsdag 11 september 2018

DERDE PAD

Je duikt met iemand het bed in. Tevoren was er niets tenzij drift of lust. Daarna is er ook niets. Zelfs geen lust of drift. Elkeen de eigen weg, weg van elkander. Misschien later nog een herkansing.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 4 reactiesdonderdag 6 september 2018

De snoepwinkel

Geef toe het was een heerlijke zomer. Er leek geen einde te komen aan de lange zwoele weken. Vele optredens, festivalletjes en concerten, en steevast waren we op stap met een bende toffe singles. Op zo'n concertavond kwam ik Dirk tegen. Hij werd voorgesteld in de groep. Een gezellige kerel, single, erudiet, zo ongeveer van mijn leeftijd, met een klein filosofisch trekje en een bijzonder gevoel voor humor. Het klikte eigenlijk snel tussen ons.

Lees verder!

geplaatst door Nik - 1 reactieVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be