Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

dinsdag 8 januari 2019

100

Honderd blogs geschreven. Om zoveel mogelijk daters te plezieren. Of hun interesse en nieuwsgierigheid te prikkelen. Door onbetreden paden of ongewone invalshoeken te kiezen maar toch steeds met een psycho-filosofische inslag. Kwestie van niet te schrijven wat al menigmaal is geschreven of te herhalen wat haast elkeen al weet.

Ik heb het vooral met veel graagte gedaan. Woorden in volgorde zetten om te verduidelijken dat introvert zijn best oké is. Dat communiceren niet gaat over wat we zeggen maar over wat we begrijpen. Dat we met een haast voorspelbare zekerheid toch weer op de verkeerde gaan vallen. Dat we al eens weten wat we willen maar dat dit er misschien niet echt veel toe doet. Dat binden onvrij maakt en ontsnappingsreacties uitlokt terwijl verbinden vrij maakt en binden onnodig. Dat inleveren op jezelf of afzien niet nodig is om graag te zien of gezien te worden. Dat alles wat we doen of laten, dus ook graag zien, uiteindelijk voorwaardelijk is. Dat cliché-denken over relaties helaas veel kapot maakt en kansen de nek omwringt. Dat…

Ik speel graag met taal. Eigenlijk heel graag. Ik dartelde dus al eens met nieuwe woorden of concepten. Zoals ‘onttrouwen’ , ‘ bindingswijsheid’ en F4F of ‘Friends For Freedom’. Dit laatste slaat op een eerder eigenzinnig alternatief voor ‘trouwen’, ‘lat-relatie’ of ’friends with benefits’. Heerlijk zoveel keuzemogelijkheden.

Dus honderd blogs. Nu overweeg ik in alle ernst om ermee te stoppen. Misschien sabbaticalgewijs het heft in handen van anderen te geven. Met nieuwe, hopelijk prikkelende beschouwingen over ons kleurrijke relatieland. Want dit houdt ons bezig. Of we jong of oud zijn. In goede of barre tijden.

Beste lezers, het gaat jullie allemaal goed. Ook als je niet meteen een gedroomde partner vindt. We zijn hier misschien niet om alleen door ons bestaan te sporen, maar dat kan toch ook behoorlijk deugd doen of momenten van gelukkigheid opleveren. Onderweg zijn is vaak leuker dan een doel bereiken. Vandaar

Enjoy the road
Senior


geplaatst door Senior - 5726 keer gelezen

beoordeeld 3.47/5 (17 Stemmen)

Om te reageren op dit blog moet je lid van Match4me.be zijn!
Schrijf je gratis in!<< Startpagina

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be