Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

donderdag 24 januari 2019

Dance me to the end of love

"Dans je?" vroeg ze me. En ja, ik dans wel es graag. Niet dat ik er goed in zou zijn, of een talent zou voor hebben. Maar ik sta gewoon graag wel es op de dansvloer wat bizar met mijn kont te schudden op leuke muziek. Maar dat bedoelde ze helemaal niet. We schreven ons in voor een heuse danscursus. En voor ik het besefte, stond ik met mijn Grote Liefde van Match4Me en 15 andere koppels wat onwennig op een glimmende houten dansvloer onder de kleurrijke spotlights van de dansclub. Er moet eerst wel een dikke laag schroom van je onwennigheid geschraapt worden vooraleer je je ledematen wat voelt loskomen, maar vanaf zowat les 3 voelden we ons als Ginger Rogers en Fred Astaire ;-).

Lees verder!

geplaatst door Nik - 2 reactiesdinsdag 8 januari 2019

100

Honderd blogs geschreven. Om zoveel mogelijk daters te plezieren. Of hun interesse en nieuwsgierigheid te prikkelen. Door onbetreden paden of ongewone invalshoeken te kiezen maar toch steeds met een psycho-filosofische inslag. Kwestie van niet te schrijven wat al menigmaal is geschreven of te herhalen wat haast elkeen al weet.

Lees verder!

geplaatst door Senior - 7 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Herroeping - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be