Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?

maandag 11 maart 2019

Het sleuteltje

Deze blog is zo onwezenlijk, dit verhaal is zo straf dat ik geregeld nog in mijn arm knijp om me ervan te vergewissen dat het allemaal wel echt aan het gebeuren is ;-).

Het begon allemaal een week of zeven geleden. Op een rustige avond bladerde ik argeloos doorheen de pagina's van Match4Me. Niet dat ik nu zo hopeloos op zoek ben naar mijn perfecte match... Je gaat immers al zoveel jaren als doorwinterde single alleen door het leven. En gehard door enkele behoorlijk foute ervaringen ga je toch steeds meer en meer overtuigd geraken dat het jou niet meer overkomen gaat...

Lees verder!

geplaatst door Nik - 2 reactieszondag 3 februari 2019

Hoe begin je nu zo'n verhaal?

Hoe begin je nu zo'n verhaal? Dat is moeilijk, erg moeilijk. Ik ben er meermaals mee gestart, maar telkens belandde het velletje papier veilig in de brandende haard, zodat niemand het zou vinden... Zo gevoelig ligt het.

Lees verder!

geplaatst door Nik - 4 reactiesdonderdag 24 januari 2019

Dance me to the end of love

"Dans je?" vroeg ze me. En ja, ik dans wel es graag. Niet dat ik er goed in zou zijn, of een talent zou voor hebben. Maar ik sta gewoon graag wel es op de dansvloer wat bizar met mijn kont te schudden op leuke muziek. Maar dat bedoelde ze helemaal niet. We schreven ons in voor een heuse danscursus. En voor ik het besefte, stond ik met mijn Grote Liefde van Match4Me en 15 andere koppels wat onwennig op een glimmende houten dansvloer onder de kleurrijke spotlights van de dansclub. Er moet eerst wel een dikke laag schroom van je onwennigheid geschraapt worden vooraleer je je ledematen wat voelt loskomen, maar vanaf zowat les 3 voelden we ons als Ginger Rogers en Fred Astaire ;-).

Lees verder!

geplaatst door Nik - 2 reactiesvrijdag 28 september 2018

Sweet Little Lies

Op date gaan doe ik zelden. Waarom? Wel, het is niet zo evident om op slag smoorverliefd te worden aan een klein tafeltje na 2 cappuccino's en een korte babbel. Dat kost een man toch wat meer tijd. Het is leuker om nieuwe vrienden te maken, samen activiteiten te doen, en wie weet, groeit er een keer iets moois?

Lees verder!

geplaatst door Nik - 11 reactiesdonderdag 6 september 2018

De snoepwinkel

Geef toe het was een heerlijke zomer. Er leek geen einde te komen aan de lange zwoele weken. Vele optredens, festivalletjes en concerten, en steevast waren we op stap met een bende toffe singles. Op zo'n concertavond kwam ik Dirk tegen. Hij werd voorgesteld in de groep. Een gezellige kerel, single, erudiet, zo ongeveer van mijn leeftijd, met een klein filosofisch trekje en een bijzonder gevoel voor humor. Het klikte eigenlijk snel tussen ons.

Lees verder!

geplaatst door Nik - 1 reactiedonderdag 9 augustus 2018

Loslaten...

Er zijn zo van die dagen die je leven helemaal ondersteboven halen. Waarna niet één dag nog dezelfde is als voorheen. De laatste dag voor de kerstvakantie 2002 was zo'n dag. Na jaren van moeilijkheden was de vreugde intens wanneer er uiteindelijk toch een baby op komst was. Die nacht werd dochter geboren, onverwacht, te vroeg, en in levensbedreigende omstandigheden. Maar alles kwam goed en voor ik het besefte kreeg ik een frêle, broze, maar oh zo perfect mini-mensje in mijn armen gedrukt. Hoewel armen, ze paste in de palm van mijn grote hand. Maar het was een moment om in te kaderen, en het geluk was onbeschrijflijk.

Lees verder!

geplaatst door Nik - 9 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be