Home
Dating voor hoger opgeleide singles
Home Facts & figures Succesverhalen Hoe werkt het?
zondag 16 april 2017

Bloemkool en aardappelen

Ze zuchtte. In haar profiel stond nochtans duidelijk dat ze geen keukenprinses was. Ze kon wel koken, dat wel. Eten dat deed ze wel graag. Liefst uit eten. In leuk gezelschap.

Lees verder!

geplaatst door Vlasvrijdag 14 april 2017

Bezigheden

Een site als deze levert interessante weetjes op. Voer voor een nieuw bevolkingsonderzoek. Deze week bekeek ik zo'n beetje de vrijetijdsbesteding van de gemiddelde M4M'er. Het mannelijke deel ervan, toch.

Lees verder!

geplaatst door Vlasvrijdag 7 april 2017

Wetenschappelijk onderzoek...

De laatste dagen heb ik me aan een klein wetenschappelijk (in mijn ogen dan toch) onderzoekje gewaagd. Niet dat ik daarover papers vol ga schrijven, ik zal er ook geen prijzen mee verdienen, het onderzoek diende enkel tot eigen gebruik, en van degenen die het willen, die deze blogpost zullen lezen.

Lees verder!

geplaatst door Vlas - 4 reactiesdinsdag 7 februari 2017

Je moet me temmen, zei de vos tegen de kleine prins...

Eén van mijn lievelingsboeken  is 'De kleine Prins' van Antoine De Saint-Exupéry. Een sprookje voor kinderen, maar met onverholen maatschappijkritiek en gevatte 'tussenderegeltjes' voor volwassenen. Het boek zelf heb ik achtergelaten op mijn school, ik vind het in elk geval niet meer in mijn boekenkast. Ik heb het wel tussen mijn voorraad Arabische boeken staan, waarin ik kan lezen, als je ontcijferen ook lezen kunt noemen, tenminste, maar waarvan ik maar een fractie begrijp. 

Het mooiste deel vind ik het hoofdstuk waarin het prinsje de vos ontmoet, die hem leert dat je eerst iemand stapsgewijs moet 'temmen', zodat je elke keer weer uitkijkt naar het moment waarop je hem/ haar weer zult ontmoeten. Hoe het geel van het koren hem zal doen herinneren aan de kleine prins, ...

Lees verder!

geplaatst door Vlaszondag 29 januari 2017

Kan ik hiermee over straat ?

Een extra kopje koffie lang, op deze zondagochtend, struinde ik nog even door de profielen en toen merkte ik dat het bezoeken van een datingsite veel weg heeft van een dagje shoppen, meer bepaald het windowshoppen. 

Lees verder!

geplaatst door Vlas - 3 reactieszaterdag 28 januari 2017

Sometimes, it takes an overwhelming breakdown, to have an overwhelming breakthrough...

Het eerste heb ik gehad, naar het tweede kijk ik uit.
Ik had er al een tijd over nagedacht, lang getwijfeld, er met vertrouwenspersonen over gesproken...
Waarover dan? Over me inschrijven op een datingsite, me op de markt gooien, zelf kiezen uit een virtuele catalogus...
Toch bleef ik twijfelen.
Ik had ondertussen de breakdown na de scheiding verwerkt, mezelf aardig als onafhankelijke vrouw vol zelfvertrouwen gesetteld in mijn nieuwe appartement, hobby's gezocht en me lid gemaakt van een seniorenclub met actieve jonge senioren.

Lees verder!

geplaatst door Vlas - 3 reactiesVorige berichten

Archieven

Over match4me - Privacy & cookies - Algemene voorwaarden - Veelgestelde vragen - Contact
Veilig online winkelen met BeCommerce!

Mobiele site
Android app on Google Play iPhone app on iTunes
© Match4me.be