Naar de homepage
Bekijk de laatste 50 nieuwe en/of ingelogde leden
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact

Bij je zoekprofiel kun je ook snel zoeken naar de laatste 50 nieuwe en/of ingelogde leden. Je kunt ook direct zien wie er vandaag jarig is!
Laatste 50 nieuwe leden bekijken


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 30 jaar

"De allereeste jongen die ik 'tegenkwam' op deze site, werd ook mijn alleereerste date (via internet). Daarna zijn nog een aantal andere dates gevolgd, maar die eerste, die is gebleven...

We zijn nu een aantal weken samen..."
Lees verder

Meer hoger opgeleide vrouwen trouwen

Vrouwen met een hoger diploma trouwen meer dan lager opgeleide vrouwen, dat blijkt uit recent onderzoek. Universitaire vrouwen ouder dan 34 hebben de meeste kans om te trouwen.

Wat het huwelijk betreft is de kloof tussen hoger en lager opgeleide vrouwen groter geworden. In 1996 hadden hoger opgeleide vrouwen minder relaties in alle leeftijdscategorieën. In 2006 was 35% van de twintigers met een hoger diploma getrouwd in vergelijking met evenveel lager opgeleide vrouwen.

Bij dertigers zijn de cijfers niet meer in balans: 61% van de hoger opgeleide vrouwen was getrouwd, vergeleken met slechts 53% van de lager opgeleide vrouwen. Deze trend zet zich voort in de hogere leeftijdscategorieën. Over het algemeen echter, zijn de huwelijkscijfers zijn bij vrouwen in alle leeftijdscategorieën gedaald. Het aantal relaties daarentegen, is gestegen.


[bron: HLN.be Kanaal You, 8 april 2008]

Match4me.be e-zine is een uitgave van match4me.be