Naar de homepage
Match4me.be
Nieuw design!

Na bijna 2 jaar werd het tijd voor een nieuw design van Match4me.be. Dat vonden we niet alleen zelf, maar bleek ook uit een onlangs gehouden ledenonderzoek.

We hebben er naar gestreefd de navigatie zoveel mogelijk hetzelfde te laten zijn als op de oude website. Toch is er ook een aantal zaken gewijzigd.

De meest gebruikte functies vind je nu direct op de ledenpagina. De statistieken staan nu op een nieuwe pagina, samen met de tips en de testen.

We realiseren ons dat een wijziging verwarrend kan zijn, dus mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen we het graag! Op basis van je feedback kunnen we de site nog verder verbeteren.

lijn

Succesverhaal van een vrouw, 39 jaar

“Ik vond het een hele fijne manier om hier nieuwe mensen te leren kennen.

Veelal heel vriendschappelijk, maar telkens met wederzijds respect!

Totdat je die ene ware tegenkomt”

Lees verder

lijn

Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:

Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is
Je foto is vaker zichtbaar op de site

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.

Klik hier om een volledig lidmaatschap te nemen

lijn

Vrouwelijke afgestudeerden beter bestand tegen crisis

De economische crisis treft bijna uitsluitend mannelijke afgestudeerden. De jonge vrouwen blijven buiten schot. Ze zijn veel beter beschermd doordat ze vaker hoogopgeleid zijn en doordat ze veel minder in conjunctuurgevoelige sectoren werken. Dat bleek uit een rapport van de VDAB waarover De Morgen vandaag bericht.

De studie van de VDAB toont dat zo goed als alle vrouwen die in juni 2007 de schoolbanken verlieten en een jaar later een job hadden, nog altijd aan het werk waren in februari 2009, in volle crisis dus.

Amper 1 procent van de vrouwelijke schoolverlaters verloor tussen 2008 en 2009 zijn job. Bij de mannelijke schoolverlaters van dezelfde lichting kwam er tussen juni 2008 en februari dit jaar 28 procent werklozen bij. (belga/adv)
[bron: demorgen.be, 31 juli 2009]