Naar de homepage
Match4me.be testcenter
Tijdens het daten bij match4me.be wil je vooral andere mensen leren kennen. En die mensen willen jou leren kennen.

Om je daarbij te helpen kun je in het testcenter een aantal korte, psychologische tests doen.
Naar het testcenter


Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap


Succesverhaal van een vrouw, 36 jaar

quoteHallo mensen van m4m, ik had nog nooit "gedate", en dit was nieuw allemaal. Na nog geen maand was het met iemand meteen zeer ok...quote
Lees verder
Tien objecten die vrouwen doen smelten

De eerste indruk doet alles. Nodig je thuis een dame uit en wil je een goede indruk maken, is het belangrijk de juiste 'moves' te maken. Deze 10 zaken heb je maar beter in huis, want volgens Askmen.com interesseren deze objecten elke dame. Beter nog, zo weet je meteen waarover praten en helpen ze om een stapje dichter te komen zonder afwijzende blikken.

Nummer 10: Iets zelfgemaakt Ergens in huis moet er iets staan dat je zelf hebt gemaakt. Een sculptuur, een kunstwerkje of een beschilderd meubeltje, tonen dat je over enige creatieve talenten beschikt. Trekt het 'kunstwerk' op niets, maak je er maar beter een grapje over, bijvoorbeeld 'dat je net daarom geen timmerman bent geworden'.

Nummer 9: Een interactief videospelletje Ooit werden videospelletjes als 'absolute afknappers' beschouwd. Dat is niet meer het geval. Videogames zijn interactief en gezellig geworden. Een Wii-fit in je huiskamer breekt meteen het ijs.

Nummer 8: Een cool keukenmachine Heb tenminste één apart kookapparaat in huis. Een machientje om panini's te maken, een espressoapparaat, een ijsmaker. Kortom, iets dat een hint geeft dat er iets meer te beleven valt in jouw keuken. Leer nog enkele recepten uit je hoofd en nodig haar uit om te komen proeven.
Lees het gehele artikel hier
[bron: hln.be, 1 april 2009]

Match4me.be e-zine is een uitgave van match4me.be
Postbus 35097 - 3005 DB - ROTTERDAM