Naar de homepage
Zoeken en gevonden worden
. home
.
succesverhalen
inloggen
wachtwoord vergeten?
contact

Op match4me.be kun je op veel manieren zoeken naar een potentiële partner. Naast de zoekfuncties kun je ook gebruik maken van de link 'wie bezocht mijn profiel' op de ledenpagina.

Op die pagina kun je zien wie er een gekeken hebben naar jouw profiel en/of foto. Dit zijn mensen die nieuwsgierig zijn geweest naar jouw profiel, maar nog geen bericht hebben gestuurd. Wellicht kom je zo leuke mensen tegen die je zelf nog niet had gevonden of raak je bekend met een verrassende activiteit die zij organiseren.

Mocht je overigens zelf niet willen dat andere leden zien dat je hun profiel bekeken hebt, of wanneer je je on-line status wilt verbergen, klik dan op 'anoniem surfen' bij je instellingen.

Tips voor meer kans op een leuke date

Een uitgebreid profiel van jezelf verhoogt je kans op een leuke date. Vul je profiel zo volledig mogelijk in.

Als jouw profiel alleen bestaat uit je nickname en je leeftijd, nodig je andere leden niet uit om je een leuk berichtje te sturen. Vul je profiel dus zo volledig mogelijk in.

Plaats je ook nog eens je foto bij je profiel, dan heb je de beste kans op leuke reacties van andere leden van match4me.be.Voordelen volledig lidmaatschap

Met een volledig lidmaatschap kun je:
Persoonlijke berichten sturen
Onbeperkt interesse berichten sturen
Het zoekprofiel van andere leden zien
Gebruik maken van de messenger
Gebruik maken van de chat
Zien wie volledig of gratis lid is

Alle betalingen zijn beveiligd met SSL.
Neem een volledig lidmaatschap

Succesverhaal van een vrouw, 25 jaar

"Bedankt voor de mogelijkheid om via deze weg nieuwe en interessante mensen te ontdekken, voor mij heeft het gewerkt..."
Lees verder

Vrouwen hebben meer zin in seks rond eisprong

Vrouwen hebben rond de periode van hun eisprong onbewust meer zin in seks dan de rest van de maand, ze beleven dan ook meer plezier aan erotiek. Experts veronderstelden dit al wel langer, maar nu toonde een Duitse onderzoeker dit aan met een onderzoek.

Onbewust

De vrouwen die deelnamen aan het onderzoek hielden een dagboek bij waarin ze noteerden wanneer ze zin hadden om te vrijen. Ze moesten verder naar foto's van naakte mannen kijken. Daaruit bleek dus dat ze meer zin in seks hadden in de periode rond de eisprong en dat ze dan ook meer plezier aan erotiek beleven. De wetenschappers concluderen dat dit een onbewust mechanisme moet zijn. Blijkbaar sturen de hersenen vrouwen zo dat de kans op zwangerschap toeneemt, meldt De Telegraaf. Dankzij dit mechanisme sterft de mens niet uit, want eigenlijk verspillen mensen seks en dus kansen om zwanger te worden door te vrijen wanneer ze niet vruchtbaar zijn. Het moet dus een mechanisme zijn dat in de loop van de evolutie ontstaan is.

[bron: HLN.be Kanaal You, 1 augustus 2008]
Match4me.be e-zine is een uitgave van match4me.be